Meny Stäng

Delta i Awareness Month under Maj månad för Ehlers-Danlos syndrom (EDS) och Hypermobilitetsspektrumstörning (HSD)

 

Vi i Ehlers-Danlos syndrom, Riksförbund Sverige uppmanar Dig att sprida kunskap om EDS och HSD under maj månad. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Här följer lite olika tips på vad just du kan göra för att hjälpa till att uppmärksamma och sprida kunskap kring EDS och HSD under maj månad.

 

Använda en Twibbon, ett filter som du kan sätta ovanpå din profilbild på Facebook. På så sätt visar du att du stödjer EDS/HSD Awareness Month och hjälper till att uppmärksamma diagnoserna.

Länk till Twibbon: https://twibbon.com/Support/ehlers-danlos-riksförbund-4

 

Bli medlem i Ehlers-Danlos syndrom Riksförbund och uppmana människor i din omgivning att bli medlemmar. Endast genom att vara ett starkt förbund med många medlemmar, kan vi påverka och förändra.
Länk till Bli medlem: Bli medlem

 

Fotoutmaning – dela med dig av din vardag med EDS/HSD på sociala medier. Lägg ut ett eller flera foton som beskriver ditt liv med diagnosen. Tagga #edsriksforbund

 

Skrivsociala medier och berätta hur EDS/HSD påverkar dig. Tagga #edsriksforbund

 

Köp en T-shirt. På förbundets hemsida finns möjligheter att köpa T-shirts med texten: Tillsammans är vi starkare! Genom att bära en sådan stöttar du både förbundet och uppmärksammar diagnosen.

Länk till T-shirt:  https://www.ehlers-danlos.se/t-shirt-med-tryck/

 

Skriv en debattartikel och skicka den till din lokaltidning eller till politiker.

 

Sprid kunskap!

Informera om vår förening samt vår hemsida, Facebook, Instagram och YouTube-kanal.

Dela de artiklar som Ehlers-Danlos syndrom, Riksförbund Sverige har under maj månad.