Meny Stäng

Det har sedan i våras varit en hel del tekniska bekymmer med förbundets hemsida som har tagit lång tid och mycket kraft att identifiera och åtgärda, men nu ska allt vara fixat. Styrelsen vill verkligen tacka Ulrika Rydbjer som är medlem i förbundet och som har lagt ner ett ofantligt stort ideellt arbete för att få hemsidan i bra skick!

Formulären hör till en av de funktioner som tidigare har krånglat och därför tog vi bort en del formulär för ett par månader sedan. De som nu ligger på sidan har vi testat gång på gång med gott resultat så nu ska de funka. Tidigare fanns det länkar som inte fungerade eller ledde till felaktiga adresser, de är också åtgärdade.

Utöver att tekniska problem är åtgärdade så bjuder sidan även på en hel del nyheter!

Vi har gjort en rejäl FAQ där man kan få svar på många av de vanligaste frågorna som vi brukar få från er medlemmar och från människor som väntar på diagnos eller precis har fått den. Planen är att FAQ:n ska fyllas på efterhand, hör gärna av er om det är något särskilt ni tycker bör finnas med. Texten Vad är EDS? är också ny, läs gärna.

Ni kommer att märka att menyerna är lite omarbetade och vi hoppas att detta gör att det blir lättare att hitta. För att underlätta läsningen har vi även tagit bort en del av de röda elementen på hemsidan, eftersom det är väldigt många som har svårt att läsa vit text på röd botten. Tycker ni att det fortfarande är ett problem så hör av er. För att skapa ett lugnare intryck, och därmed också öka läsbarheten, så rör sig bilderna i nyhetsflödet numera inte lika mycket på som tidigare.

Några nya boktips hittar ni här: EDS i media och litteratur.

Under sidan medlemsträffar hittar ni ett antal lokala EDS-grupper. Vi vill gärna göra reklam för fler lokala grupper så alla ni som är administratörer är välkomna att höra av er om ni vill finnas med på förbundets hemsida.

Ytterligare en nyhet är att man nu kan läsa förbundets senaste Facebook-uppdateringar på hemsidan.

Och så påminner vi om att ni gärna får prenumerera på vårt nyhetsflöde och detta gör ni genom att fylla i er mejladress i menyfältet till höger på hemsidan.

Utöver dessa nyheter så pågår ett omfattande arbete med att granska allt material för att säkerställa att allt är korrekt och uppdaterat och det här är ett digert arbete som kommer att ta tid. Under tiden som vi håller på hittar ni en stor del av materialet under sidan arkiv i informationsportalen för medlemmar.

Välkomna in och klicka runt på den nygamla hemsidan! Har ni tankar och idéer om sidan så hör gärna av er till info@ehlers-danlos.se.