Meny Stäng

Välkommen som medlem i EDS Riksförbund!

 

 

 

 

 

 

 

OBS!
Är du redan medlem och ska förnya ditt medlemskap så kommer en betalningsavi hem till dig i januari.

Medlemskapet är öppet för alla som vill stödja vår verksamhet. Diagnosbärare, anhöriga och andra som är intresserade är varmt välkomna som medlemmar.

Medlemsavgiften är 250 kr per år. I familjer bokförda på samma adress betalar endast en person 250 kronor och övriga familjemedlemmar 50 kr per person och år. Om det finns en lokalförening där du bor ingår medlemskap i medlemsavgiften.

När du blir ny medlem efter 1 oktober gäller medlemsavgiften både för slutet av innevarande år (okt – dec) och hela nästkommande verksamhetsår.

Fyll i formuläret här nedanför, du får en bekräftelse via mejl och diagnosbärare får ett bärarkort på posten när betalningen är registrerad.

Läs mer om medlemskapet. Har du frågor, mejla till medlemskap@ehlers-danlos.se.

Får du problem vid registreringen så vänta och se om du får mejlet innan du försöker fylla i formuläret en gång till då du annars får dubbla medlemsnummer och därmed riskerar att få dubbel medlemsavgift.

För att få egna inloggningar för alla i familjen måste ni använda olika mejladresser då inloggningssystemet bara klarar en användare per mejladress. Har ni bara en mejladress i familjen får ni egna medlemsnummer men bara en inloggning på hemsidan och det blir då huvudmedlemmens medlemsnummer.

Skall du anmäla familjemedlemmar så mejla medlemskap@ehlers-danlos.se