Meny Stäng

Bli medlem

Publicerad: 2020-08-25

Medlemskapet är öppet för alla som vill stödja vår verksamhet. Diagnosbärare, anhöriga och andra som är intresserade är varmt välkomna som medlemmar.

Medlemsavgiften är 250 kr per år. I familjer bokförda på samma adress betalar endast en person 250 kronor och övriga familjemedlemmar 50 kr per person och år. Om det finns en lokalförening där du bor ingår lokalmedlemskap i medlemsavgiften.

När du blir ny medlem efter 1 oktober gäller medlemsavgiften både för slutet av innevarande år (okt – dec) och hela nästkommande verksamhetsår.

Betala via Swish 123 059 42 34 eller Plusgiro: 417 65 68-6 och skriv ditt namn (och eventuella familjemedlemmars namn) samt bostadsort i meddelandefältet. Om du inte får plats med informationen eller har frågor, mejla till medlemskap@ehlers-danlos.se.

Fyll i Frågeformuläret här nedanför. Familjemedlemmar fyller i varsitt formulär. Vi skickar en bekräftelse via mejl och du som har EDS får ett bärarkort på posten.

Läs mer om medlemskapet.

Fyll i Frågeformuläret

Även du som redan är medlem kan fylla i Frågeformuläret om du vill ändra val du gjort tidigare eller om du inte fyllde i det när du blev medlem.

Välkommen som medlem i Riksförbundet Ehlers-Danlos syndrom.

Tillsammans är vi starkare!