Meny Stäng

Välkommen som medlem i EDS Riksförbund!

 

 

 

 

 

 

Medlemskapet är öppet för alla som vill stödja vår verksamhet. Diagnosbärare, anhöriga och andra som är intresserade är varmt välkomna som medlemmar.

Medlemsavgiften är 250 kr per år.  Även medlemsskap i lokalförening (där sådan finns) ingår i avgiften. I familjer bokförda på samma adress betalar endast en person 250 kronor och övriga familjemedlemmar 50 kr per person och år.

När du blir ny medlem efter 1 oktober gäller medlemsavgiften både för slutet av innevarande år (okt – dec) och hela nästkommande verksamhetsår.

Fyll i formuläret här nedanför, du får en bekräftelse via mejl och när betalningen är registrerad får du inloggning till medlemssidan och diagnosbärare får ett bärarkort på posten.

Läs mer om medlemskapet. Har du frågor, mejla till medlemskap@ehlers-danlos.se.

Får du problem vid registreringen så vänta och se om du får mejlet innan du försöker fylla i formuläret en gång till då du annars får dubbla medlemsnummer och därmed riskerar att få dubbel medlemsavgift.

För att få egna inloggningar för alla i familjen måste ni använda olika mejladresser då inloggningssystemet bara klarar en användare per mejladress. Har ni bara en mejladress i familjen får ni egna medlemsnummer men bara en inloggning på hemsidan och det blir då huvudmedlemmens medlemsnummer.

Ska du anmäla familjemedlemmar, mejla medlemskap@ehlers-danlos.se

Inloggningsuppgifter fås, inom 24 timmar, efter att betalning registrerats i medlemsregistret.

Vänligen använd dator vid medlemsansökan då vi har fått rapporter om att det ofta blir problem främst med Iphone när man skall klicka i rutan ”Jag är inte en robot”