Meny Stäng

EDS Västernorrland

 

Våren 2018 startade vi EDS träffar i Örnsköldsvik för att vi såg ett behov av att träffas, prata med andra som har EDS men också ha möjlighet att få ställa frågor. 2020 bildade vi lokalförening och 2021 blev vi länsförening för Västernorrland.

Efter pandemin har det tyvärr varit trögt att få igång våra EDS träffar och därför har vi istället valt att satsa på enstaka medlemsträffar, både fysiska och via Zoom. Inför dessa träffar så skickar vi ut information till våra medlemmar i Västernorrland.

Vi i föreningen vill påverka vårt samhälle, politiker och Region. Sprida information om Ehlers-Danlos Syndrom.

Vi söker fler som är intresserade av att sitta med i styrelsen. Det finns inga krav på att man måste bo i närheten av Örnsköldsvik för att kunna sitta med i styrelsen eftersom vi använder oss av digitala möjligheter parallellt med fysiska styrelsemöten. Huvudsaken är att du är medlem i förbundet och har intresse av styrelsearbete. Du som vill vara aktiv och vill sitta med i styrelsen får gärna höra av dig till ordförande Anette Edler för mer information: anette.edler@ehlers-danlos.se

EDS Västernorrlands styrelse för år 2023

Ordförande: Anette Edler anette.edler@ehlers-danlos.se

Sekreterare:  Sandra Unander

Kassör: Pernilla Häggström

Ledamot: Lena-Maria Oikarinen

Valberedning: Styrelsen

Revisor: Camilla Dynesius

Organisationsnummer 802529-7790

Vad händer under året?

Så här ser planen ut för våra EDS träffar under våren.

Anmälan till våra digitala EDS träffar sker senast dagen innan till anette.edler@ehlers-danlos.se så skickas en uppkopplingslänk till dig via din mail.

Kontakt: infovasternorrland@ehlers-danlos.se

 Facebook: Ehlers-Danlos syndrom, Riksförbund – Västernorrland